Service

Metabo

Ett löfte som inte bara gäller nya produkter utan även begagnade. "Fixat på 48 timmar!*" är den målsättning vi strävar efter. På så sätt kan våra kunder på kortast möjliga tid få tillbaka en elektriskt och mekaniskt felfri maskin.

Att de viktigaste reservdelarna till alla maskiner på marknaden alltid finns tillgängliga på vårt lager, är en självklarhet för oss. Detta gäller inte bara för Tyskland utan även på de viktigaste marknaderna världen över. En kund hos Metabo ska vara en nöjd kund - världen över.

En av Metabo´s viktigaste uppgifter är att ge våra kunder en snabb och effektiv service när olyckan är framme, och din Metabo-maskin går sönder.

Metabo´s mål är att alla våra kunder ska få maskinen åtgärdad snarast möjligt, därför har vi byggt upp ett rikstäckande nät av service-verkstäder i hela Sverige. Klicka på listan över service-verkstäder och se var din närmaste serviceverkstad finns.

*exkl. fraktkostnader


Sök

Sökning efter handlare

Men observera att dessa löften inom området service bara gäller för Sverige. Kontakta Metabos representant på nationell nivå för att få internationella serviceadresser och telefonnummer!

Om Metabo

Bilder och information om företagsgruppen och varumärket Metabo ...mer

Bildservice

Här finns högupplösande bilder på Metabo produkter! ...fortsätt

Metabo aktuellt

Aktuell information om företaget och varumärket Metabo finns i vår pressektion ...mer

Återförsäljare

Vi informerar om närmaste Meatbo återförsäljare ...mer