Bygg
LiHD-Batteriteknik

LiHD. REVOLUTIONÄR BATTERITEKNIK FÖR MER PRESTANDA ÄN NÅGONSIN

LiHD – REVOLUTIONERANDE BATTERITEKNIK MED OANAD PRESTANDA.

1985 – idag:
Optimering av batteritiden (längre batteritid = mer Ah)

Den utveckling som började med nickelkadmium- batteripaketen på 1980-taletrevolutionerades 20 år senare med lanseringen av litium-jon-tekniken. Vi harvidareutvecklat denna teknik kontinuerligt i fråga om driftstid, så att användare kan skruva, slipa och kapa ännu längre utan kablar. Redan ett år efter lanseringen av batteripaketet på 4,0 Ah satte Metabo åter nya standarder för batteriets livslängd med 5,2-Ah-generationen.


Nytt fr.o.m. maj 2015:

LiHD – ett kvantsprång i fråga om effekt för helt nya användningsområden

Nu startar vi en ny teknologisk revolution med de innovativa LiHD-batteripaketen från Metabo. Det är inte bara driftstiden som har ökats med upp till 87 %. Med upp till 67 % högre effekt når batterierna en ny dimension av prestanda som hittills verkat otänkbar. Nu kan batteridrivna maskiner användas även för uppgifter som tidigare endast kunnat utföras med nätdrivna maskiner.

30 års batterikompetens från Metabo

Sök

Sökning efter handlare

Metabo är ett märke för professionella användare. Vi utvecklar våra elverktyg tillsammans med er, våra kunder i hantverksbranschen, och testar dem under de förhållanden som råder i praktiken. Vi är hela tiden i fas med den aktuella utvecklingen och kan därför snabbt reagera på era behov. Vi koncentrerar oss på det som verkligen underlättar ert dagliga arbete på byggarbetsplatser, i verkstäder och produktionshallar.